vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Angajatul unei firme care lucrează la DX Craiova-Pitești, decedat în timpul serviciului

Un bărbat în vârstă de 36 de ani, angajat al unei firme de construcții care lucrează la Drumul Expres Craiova-Pitești, tronsonul Slatina-Balș, s-a stins din viață în urma unui accident de muncă. Evenimentul s-a produs pe 25 august, muncitorul căzând de la o înălțime de doi metri.

Inspectorii de muncă din cadrul ITM Olt cercetează acum cazul bărbatului.

„În timp ce desfășura lucrări la o înălțime de doi metri, s-a dezechilibrat și a căzut. S-a solicitat serviciul de ambulanță, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, ulterior la Spitalul Județean de Urgență Craiova, unde a decedat o zi mai târziu, pe 25 august”, transmit reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Olt, potrivit evenimentdeolt.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Totodată, un alt accident de muncă mortal a avut loc la începutul lunii august, fiind vorba despre un bărbat de 51 de ani, care lucra la o firmă de pază. S-a solicitat sprijinul cadrelor medicale de la Serviciul de Ambulanță Județean Olt, fiind transportat la Spitalul Slatina, unde a decedat după o săptămână.

Pe lângă cele două evenimente cu sfârșit tragic, ITM anchetează alte 12 accidente de muncă produse în luna august, în urma cărora angajații au rămas cu incapacitate temporară de muncă.

Politica