sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bărbat din Bălănești, lovit de mașină după ce a traversat printr-un loc nepermis

Un gorjean de 63 de ani din comuna Bălănești a ajuns la spital, miercuri seara, după ce a fost lovit de o mașină la volanul căreia se afla o femeie în vârstă de 62 de ani. Pietonul încerca să traverseze strada printr-un loc nepermis, moment în care a fost acroșat de autoturismul respectiv.

Accidentul rutier s-a produs pe raza localității Scoarța, oamenii legii depistând că bărbatul care a traversat ilegal strada se afla sub influența băuturilor alcoolice.

„La data de 1 septembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești au fost sesizați de un participant la trafic cu privire  la faptul că pe raza comunei Scoarța, s-a produs un eveniment rutier cu o victimă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că în timp ce o femeie de 62 de ani, din municipiul Târgu Jiu, conducea un autovehicul pe DN 67 Pișteștii din Deal, din direcția Râmnicu Vâlcea către direcția Târgu Jiu, a acroșat cu partea dreapta față un pieton în vârstă de 63 de ani, din comuna Bălănești, care a pătruns pe partea carosabilă încercând să traverseze prin loc nepermis.

În urma impactului a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar în cazul bărbatului a rezultat o concentrație de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat în urma testării”, potrivit IPJ Gorj.

În cauză, polițiștii gorjeni au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Politica