vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Trei minori din Cătunele, prinși de polițiști după au furat bani dintr-o mașină parcată

500 de lei au furat, marți, trei adolescenți minori din comuna Cătunele din mașina unei femei. Aceasta își parcase autoturismul pe o uliță din satul Lupoaia din aceeași comună, lăsând geamul deschis.

Cei trei au reușit să sustragă suma de bani, însă au fost depistați rapid de oamenii legii, prejudiciul fiind recuperat integral.

„La data de 31 august a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Motru au fost sesizaţi de o femeie de 49 de ani, din localitate cu privire la faptul că persoane necunoscute i-ar fi sustras 500 lei din autoturismul proprietate personală, pe care îl avea parcat pe raza satului Lupoaia, comuna Cătunele.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Din primele cercetări efectuate de polițiști la faţa locului a reieșit faptul că, în timp ce autoturismul era parcat pe o uliță a satului Lupoaia, autori necunoscuți, profitând de faptul că geamul portierei stânga față a autoturismului era deschis, ar fi pătruns în interior, de unde ar fi sustras suma de 500 lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

În urma cercetărilor și investigaţiilor efectuate în cauză, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Motru au identificat trei minori, din comuna Cătunele, bănuiți de săvârșirea faptei, prejudiciul fiind recuperat în totalitate și predat persoanei vătămate”, se arată într-un comunicat al IPJ Gorj.

Politica