marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Se oprește apa rece în Râmnicu Vâlcea


Apa rece va fi oprită joi în mai multe zone din Râmnicu Vâlcea, în intervalul orar 8:30 20:00. Sistarea apei este cauzată de avariile existente la conducta de apă potabilă din străzile Depozitelor, Pârâul Sărat și Calea lui Traian. Per total, vâlcenii care locuiesc pe mai bine de 10 străzi din oraș nu vor avea apă potabilă pentru aproape 12 ore.
„Ca urmare a executării lucrărilor pentru remedierea avariilor la conducta de transport a apei potabile OL/PREMO DN 600 mm, existentă în Râmnicu Vâlcea pe străzile Depozitelor, Pârâul Sărat și Calea lui Traian, în data de 02.09.2021, între orele 08.30 – 20.00, se va întrerupe furnizarea apei potabile la consumatorii existenți în Râmnicu Vâlcea pe străzile Cătăneștilor, Depozitelor, Râureni – de la pasarela Râureni până la Pârâul Sărat (partea stângă și partea dreaptă de mers), Iacob Simian, Buridava, Schitului, Gândăcești, Ghioceilor, Calea lui Traian – de la Intrarea Sudului până la pasarela Râureni și în orașul Ocnele Mari pe străzile Cărpiniș, Gânjulești, Pinilor și A.I.Cuza.
În această perioadă orară, echipele de intervenție ale APAVIL SA vor face eforturi susținute pentru scurtarea timpului necesar finalizării lucrărilor.
Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea, certificați prin buletine de analiză a apei în secțiunea de intervenție (înainte și după spălarea rețelei), angajații Apavil SA vor efectua purjări în zona respectivă și în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate. Recomandăm consumatorilor afectați să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produse ca urmare a întreruperii furnizării.
Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiștii societății noastre”, conform voceavalcii.ro

Politica