joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Scandal între tată și fiu, în Târgu Jiu. Polițiștii au deschis dosar penal

Polițiștii târgujieni au deschis un dosar penal pentru violență în familie, după ce un bărbat în vârstă de 30 de ani ar fi fost agresat de tatăl său. Cei doi s-ar fi luat la ceartă, conflictual degenerând rapid, mai ales că tatăl victimei ar fi consumat băuturi alcoolice înainte.

Evenimentul a avut loc marți seara, în comuna gorjeană Arcani.

„La data de 31 august a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de un tânăr, despre faptul că a fost agresat de tatăl său.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu Jiu care au stabilit că, în timp ce se afla la locuința părinților săi, din comuna Arcani, apelantul în vârstă de 30 de ani, ar fi lovit cu palma în zona feței de către tatăl său de 53 de ani, pe fondul unor discuții în contradictoriu și a consumului excesiv de alcool de către cel din urmă, fiindu-i provocate mici excoriații.

Persoana vătămată nu a solicitat ambulanța pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii au întocmit un formular de evaluare a riscului, nefiind îndeplinite condițiile de emitere a ordinului de protecție provizoriu, iar persoana vătămată refuză emiterea ordinului.

În cauză a fost  întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de violență în familie” , potrivit IPJ Gorj.

Politica