Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Patru oferte pentru drumul Râmnicu Vâlcea – A1

Publicat

pe

4 oferte au fost depuse pentru realizarea drumului de legătură între Râmnicu Vâlcea și autostrada A1. Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă a vorbit despre importanța realizării drumului de legătură și nevoia vâlcenilor de construcția acestuia. Ministrul a declarat că în proiect sunt prevăzute doua sectoare de drum, de 11, respectiv 13 km.

„Mă bucur să anunț că avansează licitația pentru un proiect extrem de important pentru județul Vâlcea: conexiunea dintre Municipiul Râmnicu Vâlcea și Autostrada A1, în zona Tigveni. Ieri au fost depuse 4 oferte pentru proiectarea așa-numitului tronson 6 al Autostrăzii Sibiu-Pitești.
Proiectul este împărțit în două sectoare, între Curtea de Argeș și Tigveni, respectiv între Tigveni și Rm. Vâlcea – ambele, bazate pe noul model de caiet de sarcini al CNAIR.
Pe primul sector de 11 km se va reface drumul național DN73C, prin reabilitarea structurii rutiere, amplasarea unor elemente de siguranță rutieră, montarea unui sistem modern de scurgere a apelor și alte consolidări.
Al doilea segment de aproximativ 13 km presupune un mix între modernizarea actualului drum național pe anumite sectoare și realizarea de variante noi de traseu, care să amelioreze considerabil fluența și siguranța circulației”, a declarat Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă.

Continue Reading
Publicitate

© 2022. Toate drepturile rezervate.