joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Creșă nouă în Calafat

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a aprobat construcția unui număr de 138 de creșe noi, moderne, la nivel național. Printre acestea, se numără și o creșă în municipiul Calafat, unde finanțarea a fost aprobată zilele trecute.

Potrivit unei hotărâri a Consiliului Local al municipiului Calafat din data de 31.08.2021 a fost aprobată suprafața de teren și locația unde se va realiza creșa, respectiv în cartierul Cobuz (Mogador).

Creșa va avea maxim 50 de locuri, iar cheltuielile de funcționare vor fi preluate la bugetul de stat, respectiv în bugetul Ministerului Educației, degrevându-se astfel municipiul Calafat de această cheltuială.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Lista obiectivelor de investiţii care se realizează pe baza proiectului-tip de construire creșă din Subprogramul „Unități și instituții de învațământ de stat” din cadrul Programului naţional de construcţii de interes public sau social presupune finanțarea integrală din bugetul ministerului, realizându-se astfel dezvoltarea infrastructurii pentru educația preșcolară.

Foto: Facebook/Primăria Municipiului Calafat

Politica