Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Clinica de Recuperare Medicală din Călimănești, preluată de CJ Vâlcea. Cu 1 milion de euro

Publicat

pe

Consiliul Județean Vâlcea va cumpăra Clinica de Recuperare Medicală din Călimănești cu peste un milion de euro. Consilierii județeni au aprobat marți un proiect în acest sens.
Clinica ar urma să fie reabilitată și modernizată.
„Am aprobat un proiect extrem de important, pe care îl voi urmări cu mare interes, pentru că este vorba despre o investiție pe care o facem pentru sănătatea vâlcenilor. Le mulțumesc colegilor consilieri care, cu unanimitate de voturi, au fost de acord cu propunerea mea de preluare a Clinicii de Recuperare Medicală Balneologică de la Călimănești.
Clinica funcționa într-o clădire veche, care nu era a Consiliului Județean și, din această cauză, nu am putut face investiții decât în ceea ce privește aparatura medicală. Această unitate medicală are o adresabilitate foarte mare, fiind printre ultimele din țară care oferă astfel de servicii de recuperare medicală gratuite. De aceea, există solicitări de tratament pe o perioadă de cel puțin un an de acum încolo”, a declarat președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu.
Pentru cumpărarea clădirii a fost aprobată suma de 1.100.000 de euro, prețul fiind agreat de ambele părți, în urma unui proces de negociere, care a avut la bază un raport de evaluare realizat de către un expert ANEVAR, după cum a mai spus Rădulescu.
„Este o clădire istorică, care intră, de astăzi, în proprietatea CJ Vâlcea și pe care o vom reabilita atât cu fonduri guvernamentale, europene, dar și cu fonduri din bugetul propriu al județului”, a adăugat președintele Consiliului Județean Vâlcea.

Continue Reading
Publicitate

© 2022. Toate drepturile rezervate.