vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Video/Accident la Saru. 5 oameni, la spital

Cinci oameni au fost răniți după ce microbuzul în care se aflau s-a izbit de un copac. Accidentul a avut loc, în această dimineață, pe DN 65, în zona Pădurea Saru.

Cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 40 și 55 de ani, trei au fost transportați la UPU Slatina și doi la CU Balș. Doi dintre pacienții transportați la UPU Slatina

Soferul și un pasager, sunt în stare mai gravă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Șoferul microbuzului a rămas încarcerat.

„Echipaje de la Detașamentul Slatina și Garda Balș, acționează la ieșirea din Balș spre Slatina, la un accident rutier.

În accident a fost implicat un microbuz (8+1), în care se aflau cinci bărbați.

Șoferul autoturismului, conștient a rămas încarcerat și a fost extras din autoturism. Cele cinci victime sunt în curs de monitorizare și vor fi transportate la spital.”-ISU Olt

Poliția face verificări.

„La data de 31 august a.c., ora 07.00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 65-E574, în afara comunei Bobicești, zona Pădurea Saru.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt, iar din primele verificări, aceștia au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un singur vehicul, respectiv un autovehicul(8+1) cu persoane, ce se deplasa pe direcția Slatina către Balș și care a lovit un copac. Polițiștii efectuează în continuare cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”-IPJ Olt.

Traficul se desfășoară alternativ pe un singur sens.

Politica