sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Plic cu bani pierdut de o bătrână din Runcu, restituit de un jandarm

Un plic cu suma de 1.350 de lei a ajuns la unul dintre jandarmii aflați în serviciu la Trezoreria din Târgu Jiu, după ce o bătrână l-ar fi pierdut. Plicul a fost găsit inițial de un alt gorjean, care i l-a înmânat jandarmului.

Din fericire, păgubita a fost identificată în timp util, fiindu-i restituiți banii.

„Un plic cu suma de 1.350 lei a fost găsit de un cetățean în interiorul Trezoreriei Târgu Jiu, obiectiv aflat în responsabilitatea Inspectoratului de Jandarmi Județean <<Tudor Vladimirescu>> Gorj și înmânat jandarmului aflat în serviciu la obiectiv.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Colegul nostru, într-un gest de absolută normalitate, a identificat persoana care a pierdut cei 1350 lei, o pensionară de aproximativ 62 de ani din comuna Runcu și i-a restituit.

Tuturor cetățenilor, care ne-au semnalat astfel de cazuri, precum și jandarmilor care au găsit și returnat sume de bani sau bunuri personale, le adresăm sincere mulțumiri.

Având în vedere că, pe timpul executării misiunilor din responsabilitate, au mai existat astfel de cazuri, vă recomandăm să manifestați o atenție deosebită bunurilor personale, îndeosebi sumelor de bani pe care le dețineți asupra dumneavoastră”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Gorj.

Politica