joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Video/ „Cuțitarii” din Băilești. Minor, la spital

Un minor în vârstă de 15 ani din municipiul Băilești,  județul Dolj, a ajuns de urgență la spital după ce ar fi fost înjunghiat de un alt adolescent, de aceeași vârstă. Între cei doi ar fi izbucnit un conflict, cel de-al doilea băiat deținând asupra sa un obiect tăietor-înțepător.

Evenimentul s-a petrecut luni seara, pe o stradă din localitate.

„Ieri seară, polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Băilești au fost sesizaţi de reprezentanți ai unui spital din Băilești cu privire la faptul că, la această unitate medicală, a fost adus un adolescent, de 15 ani, din Băileşti, care prezenta mai multe plăgi înjunghiate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii care au stabilit faptul că, în cursul serii trecute,  în timp ce se afla pe o strada din localitate, între acesta şi un alt adolescent, de aceeași vârstă, a izbucnit un conflict spontan, în timpul căruia cel din urma i-ar fi aplicat lovituri cu un obiect tăietor-înţepător.

La nivelul Poliției Municipiului Băilești s-a constituit un colectiv de lucru, în vederea depistării adolescentului bănuit de comiterea faptei și stabilirii întregii situații de fapt.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violențe iar cercetările sunt continuate pentru sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Băilești, în vederea administrării probatoriului şi luării măsurilor care se impun”, potrivit IPJ Dolj.

Minorul vinovat a fost găsit de polițiști în aceeași seară.

„În urma activităților desfășurate de polițiști, adolescentul a fost depistat la scurt timp, pe raza municipiului Băilești și condus la sediul poliției pentru cercetări.

În urma administrării probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J.Dolj.

În cursul acestei zile, adolescentul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Băilești cu propunere de arestare preventivă”, au mai transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Reamintim că ieri un alt minor de 15 ani, din Craiova, a fost reținut de Poliție după ce a înjunghiat în gât cu un cuțit un tânăr din Valea Stanciului.

Politica