vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Începe programul Litoralul pentru toți! Reduceri de până la 70% față de vârful sezonului

Vești bune pentru românii care vor să meargă la mare de la 1 septembrie. Prețurile scad odată cu încheierea sezonului estival.

Astfel, prin programul „Litoralul pentru toţi”, turiștii se pot caza în hotelurile din staţiunile de la Marea Neagră cu preţuri extrem de mici.

Pachetele turistice sunt cu până la 70% mai ieftine în comparaţie cu tarifele din vârf de sezon. Până în prezent, s-au înscris în program 42 de hoteluri din toate staţiunile de pe litoral, care pun la dispoziţia turiştilor aproximativ 3.400 de locuri.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Prin programul „Litoralul pentru Toți”, tariful pentru o noapte de cazare începe de la 36 de lei. Cel mai ieftin pachet fără mic dejun poate fi achiziționat la un hotel de 2 stele din stațiunea Saturn și costă pentru 2 persoane 72 lei/noapte dacă se achiziționează un sejur de minim 5 nopți. În acest program s-au înscris hoteluri de 2 până la 4 stele, tarifele propuse de hotelieri fiind pentru toate categoriile de turiști.
 
„Turiștii au toate motivele să aleagă o vacanță la mare în extra-sezon. În primul rând, tarifele sunt mult mai mici decât în luna august și ne așteptăm ca de această oportunitate să profite atât cei care nu au reușit să ajungă la mare în mijlocul verii, dar și turiștii care doresc a doua vacanță pe litoral. Ne-am obișnuit în ultimii ani ca vremea să țină cu turiștii și în luna septembrie, astfel încât, conform prognozelor meteo actuale, aceștia se vor bucura de zile însorite la plajă până la sfârșitul lunii”, a afirmat Dragoș Răducan, prim-vicepreședintele executiv al Federației Patronatelor din Turismul Românesc, potrivit realitateadeconstanta.net.

Politica