joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident mortal în comuna Brebeni

Un tânăr de 26 de ani din comuna Crâmpoia și-a pierdut viața, sâmbătă, în urma unui accident rurier produs pe DJ 546 A, în localitatea Brebeni, județul Olt.

Autoturismul în care se afla alături de o altă femeie s-a răsturnat, impactul fiind mortal pentru șofer. Pasagera aflată în mașină a avut, la rândul ei, nevoie de îngrijiri medicale.

„La data de 28 august a.c., ora 11.50, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DJ 546 A, în comuna Brebeni. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina, iar din primele verificări, aceștia au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un singur autoturism care se deplasa pe direcția Schitu către Brebeni, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe câmp.

În urma coliziunii, conducătorul auto, un tânăr de 26 de ani, din comuna Crâmpoia a decedat, iar o femeie pasageră în autoturism a necesitat îngrijiri medicale”, potrivit IPJ Olt.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Polițiștii efectuează în continuare cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

La fața locului au ajuns și echipajele ISU Olt.

Pasagera din dreapta, o adoelscentă de 18 ani, a fost transportată de urgență la Spitalul din Slatina.

„Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD, dar și mai multe echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt, au intervenit pe Drumul Județean 546 A, în zona localității Brebeni, la un accident rutier. 

În accident a fost implicat un singur autoturism, în care se aflau două persoane. 

La sosirea echipajelor, autoturismul a fost găsit răsturnat pe câmp, șoferul, în vârstă de 26 de ani, din localitatea Crâmpoia, fiind găsit decedat, cu leziuni incompatibile cu viața. 

Pasagera aflată pe scaunul din dreapta – față, în vârstă de 18 ani, din localitatea Văleni, conștientă, politraumatizată prin accident rutier, a fost transportată la UPU Slatina”, au transmis reprezenanții ISU Olt

Politica