vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Școala Gimnazială „Sfântul Nicolae” din Târgu Jiu este pregătită să-și primească elevii

Modernizarea unităților de învățământ din municipiul Târgu Jiu este una dintre prioritățile edilului Marcel Romanescu. În ultima perioadă, au fost deschise mai multe șantiere în școlile și liceele târgujiene, unele dintre ele fiind aproape gata.

De pildă, la Școala Gimnazială „Sfântul Nicolae” se fac ultimele retușuri pentru ca elevii să fie primiți cu căldură în noul an școlar, într-o clădire modernă și dotată cu echipamente de ultimă generație.

Curtea școlii a fost și ea restaurată, cu tot cele trei terenuri de baschet, fotbal și volei din incinta bazei sportive, inaugurată vara aceasta.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Lucrările la Școala Gimnazială <<Sfântul Nicolae>> se apropie de sfârșit. Am izolat termic clădirea veche a școlii care acum este pregătită să primească, așa cum se cuvine, elevii. De altfel, unitatea de învățământ a trecut printr-un amplu proces de transformare în ultimii ani, mai ales ca urmare a numărului tot mai mare de elevi care au venit aici. Școala a fost extinsă, fiind construit încă un etaj peste corpul principal al unității, au fost reabilitate și modernizate toate clasele, schimbat mobilierul, reamenajate laboratoare, a fost realizată o sală pentru evenimente, iar în această vară a fost modernizată baza sportivă care acum este formată din 3 terenuri sintetice moderne pentru fotbal, baschet și volei. Rămâne de modernizat doar împrejmuirea terenului de sport.

Intrăm pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru începerea noului an școlar, dar unitățile de învățământ sunt în continuă transformare pentru că ne dorim școli moderne, dotate cu tot ceea ce este necesar. Am urmărit îndeaproape toate aceste lucrări, iar în perioada imediat următoare vom face o analiză a tuturor investițiilor din educație”, este mesajul transmis de Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu.

Politica