vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

O craioveancă a ajuns la spital după ce a intrat cu mașina într-un cap de pod

O femeie din Craiova a ajuns în spital după ce a ajuns cu mașina într-un cap de pod, între localităţile Calopăr şi Segarcea. Potrivit polițiștilor, femeia de 44 de ani a derapat într-un șanț și a fost proiectată în capul de pod.

„Azi, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Segarcea au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe DJ 561 a avut loc un accident rutier. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au stabilit că un autoturism condus de o femeie de 44 de ani, din Craiova, pe DJ 561, între localităţile Calopăr şi Segarcea, a derapat într-un şanţ, fiind proiectat ulterior într-un cap de pod.

În urma evenimentului rutier, femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind constientă şi cooperantă. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvarşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, potrivit IPJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica