joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Polițiștii mehedințeni în misiuni de prevenire anti covid


Zece echipaje de polițiști locali din Mehedinți au efectuat acțiuni de prevenire și limitare a infectării cu Covid 19. Astfel au fost verificate peste 70 de persoane din 58 de localități.
„Au fost verificate 71 persoane din 58 locații cu privire la noile măsuri reglementate prin Legea 136/2020 privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice în situații de risc epidemiologic si biologic. În actiunile de prevenire și limitare a infectării cu virusul SARS-COV- 2 au fost angrenate 10 echipaje de poliție locală”, conform reprezentanílor Prefecturii Mehedinți.
La nivelul județului Mehedinți s-au înregistrat în ultimele 24 de ore 9 noi cazuri de infectare cu coronavirus, rata incidenței fiind la acest moment de 0.6 la mia de locuitori. În total 8386 persoane au fost confirmate cu COVID-19 de la începutul epidemiei, 439 persoane se află în carantină la domiciliu/locația declarată, 0 persoane se află în carantină instituționalizată, 27 persoane testate pozitiv izolate la domiciliu asimptomatice, iar 11 persoane sunt internate.
Numărul celor decedați din cauza infectării cu covid 19, a ajuns la 408, în ultimele 24 de ore neexistând niciun deces.

Politica