joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Club online de educație financiară pentru elevii de liceu

Liceenii pasionați de domeniul financiar se pot înscrie la clubul online organizat de Autoritatea de Supraveghere Financiară, în parteneriat cu Banca Națională a României, Ministerul Finanțelor și Asociația Română a Băncilor.

Evenimentul FinClub a ajuns la cea de-a doua ediție și reunește, în mediul online, elevi de liceu interesați să afle trucuri și detalii legate de piața financiară. Înscrierile se pot face începând de astăzi, pe site-ul Autorității de Supraveghere Financiară.

În ceea ce privește întâlnirile ce specialiștii în finanțe, acestea vor începe la jumătatea lunii septembrie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Programul, care va fi derulat sub auspiciile Protocolului Național de Educație Financiară, presupune crearea unui club de educație financiară a cărui activitate se va desfășura sub forma unor întâlniri online bilunare. Tematica întâlnirilor va acoperi subiecte care țin de cunoașterea și aprofundarea noțiunilor și conceptelor financiare.

Înscrierile în cadrul FinClub se pot efectua online, în intervalul 25 august –  8 septembrie 2021. Formularul de înscriere și Regulamentul clubului pot fi găsite accesând link-ul https://asfromania.ro/edu/fin-club/, precum și pe pagina de Facebook a Autorității de Supraveghere Financiară.

Perioada de derulare efectivă a întâlnirilor în cadrul FinClub va avea loc între 16 septembrie – 22 decembrie 2021 pentru prima sesiune din acest an școlar”, se arată într-un comunicat de presă emis de Autoritatea de Supraveghere Financiară.

foto: start-up.ro

Politica