sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcea: Mort după ce a fost urmărit de polițisti pentru o brichetă tip pistol

Un bărbat de 50 de ani din Curtea de Argeș a decedat marți dimineață, după ce acesta ar fi fost urmărit de către polițiști în trafic. Oamenii legi au fost sesizați cu privire la faptul că bărbatul ar fi avut  în posesie un pistol pe care l-ar fi arătat unui grup de oameni în Râmnicu Vâlcea. Unul dintre membri grupului a fost chiar cel care ar fi anunțat polițiștii cu privire la fapt. Aceștia s-au deplasat la fața locului, moment în care șoferul ar fi demarat, oamenii legii fiind nevoiți să-l urmărească. Incidentul s-a produs într-o intersecție din oraș, autoturismul condus de bărbatul din Curtea de Argeș intrând în coliziune cu o altă mașină, în urma impactului rezultând decesul acestuia. În urma verificărilor, polițiștii au realizat că arma în cauza era de fapt o brichetă.

„În data de 24 august a.c., ora 02:34, polițiștii au fost sesizați prin 112 de un bărbat, cu privire la faptul că, în timpul ce se afla împreună cu alți prieteni în municipiul Râmnicu Vâlcea, bulevardul Dem Rădulescu, un alt bărbat la volanul unui autoturism, le-a arătat un pistol după care ar fi plecat de la fața locului. Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea au intervenit imediat în zonă pentru depistarea autoturismului, însă în momentul în care a fost oprit șoferul a demarat cu viteză de lângă echipajul de poliție, care a pornit în urmărirea lui. La o intersecție, acesta a intrat în coliziune cu un alt autoturism, rezultând decesul conducătorului autoturismului urmărit, de 50 de ani, din municipiul Curtea de Argeș.
În urma verificărilor efectuate a fost găsit în autoturism și pistolul în cauză acesta dovedindu-se a fi o brichetă nefuncțională.
Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, conform IPJ Vâlcea.

Politica