joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Calafat: Polițiștii de frontieră au descoperit aproape 9.600 pachete cu țigări ascunse!

Poliţia de Frontieră Calafat a descoperit și confiscat aproape 9.600 pachete cu ţigări, care se aflau ascunse într-un microbuz, printre corpuri de mobilă. Șoferul, un cetăţean macedonean, în vârstă  de 49 de ani, este cercetat de către polițiștii pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

„În data de 23.08.2021, în jurul orei 07.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, pe sensul de intrare în ţară, un cetăţean macedonean, în vârstă  de 49 de ani, aflat la volanul unui microbuz. Șoferul transporta bunuri personale și elemente de mobilier în Germania.

În urma controlului amănunțit efectuat, poliţiştii de frontieră au descoperit ascunse în mobilă 9.581 de pachete cu țigări, respectiv 191.620 țigarete, care aveau aplicate timbru fiscal din Macedonia și erau de proveniență Duty Free. La cercetări s-a stabilit că șoferul a achiziționat din Macedonia pachetele de țigări, nu deținea documente de proveniență pentru acestea și urma să le transporte în Elveția, la o cunoștință de-a sa.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cele 191.620 de țigarete, în valoare de 201.201 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. În cauză, polițiștii de frontieră derulează cercetări față de șoferul microbuzului, pentru săvârșirea infracţiunii de contrabandă, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun”, potrivit poliției de frontieră.

Politica