marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un bărbat din Roșia de Amaradia a fost săltat de poliție după ce și-a amenințat soția cu moartea

Scandal monstru într-o familie din comuna Roșia de Amaradia, județul Gorj, în urma căruia o femeie s-a ales cu răni semnificative și o sperietură uriașă. Aceasta ar fi fost amenințată cu moartea de soțul ei, pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

Bărbatul s-ar fi folosit de un motoferăstrău pe care îl avea în gospodărie pentru a o amenința pe soția sa. Evenimentul a avut loc zilele trecute, pe numele agresorului fiind emis un ordin de protecție provizoriu.

Oamenii legii, alături de un echipaj de pe Ambulanță au ajuns la fața locului și au salvat-o pe victimă, vinovatul fiind reținut de polițiștii gorjeni.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„La data de 20 august a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat de 39 de ani, din comuna Roșia de Amaradia, bănuit de săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, bărbatul, pe fondul unor neînțelegeri și a consumului de alcool, ar fi amenințat-o cu moartea pe soția sa de 33 de ani, din comuna Roșia de Amaradia și ar fi agresat-o cu un motoferăstrău din gospodărie.

Femeii i-au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului, aceasta refuzând transportul la spital.

De asemenea, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, agresorului  fiindu-i interzis să se apropie la mai puțin de 500 metri de persoana vătămată sau locuința acesteia”, transmit reprezentanții Poliției Gorj.

Politica