joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Antonie Solomon vrea să introducă „bataia la cur” pentru craiovenii necinstiți!

Fostul viceprimar al Craiovei, actual vicepreședinte al Consiliului Județean Dolj, Antonie Solomon, vine cu idei ”revoluționale” pentru Bănie și ar vrea să se introducă niște pedepse mai ample pentru craiovenii necinstiți, de exemplu „bataia la cur”.

Credincios din fire consideră că „Dumnezeu este Cel în fața căruia ne refugiem în viață și de aceea ne temem de El” și ar vrea ca toți cei care ocupă funcții publice atunci când depun jurământul de credință să sune cam așa: “ Jur să nu mint, să nu lingușesc, să nu mă consider infailibil”. Acesta să fie depus neapărat în public, pe steag, cruce sau conștiință de către toate cadrele inclusiv ingineri, economiști, juriști, medici, popi, poeți și gazetari.

Jurământul ca jurământul, însă pedeapsa propusă de Solomon parcă este inspirată din perioada medievală ceea ce contrazice latura credincioasă a pe care ne-o arată! Potrivit lui, ”Încălcarea jurământului să fie pedepsită cu bătaia la cur în piața orașului și trimiterea păcătoșilor în groapa de gunoi a istoriei”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Obiectivele personale ale fostului primar sună cam așa: să iert și să uit pe toți dușmanii mei, să lucrez numai la comanda socială a craiovenilor și a doljenilor, să caut prin faptele mele și prin rănile mele pe Hristos, fiindcă și El mă va căuta pe mine, să las în urma mea un nume curat alcătuit din exemplu de umilința și resemnarea cu care mi-am făcut datoria.

Și pentru că miracolele vin după rugăciune, exact ca în stilul lui Toma necredinciorul mărturisește că este vinovat pentru:” rătăcirile mele (îngâmfare, prostie, alcool, preacurvie), nu mi-am plătit datoriile de suflet față de familia mea, urăsc și astăzi în anumite clipe de memorie sau de bilanț pe “prietenii” care m-au trădat șantajându-mă și chinuindu-mă să iscălesc acel contract cu diavolul, imensul de ani pierduți în vânt, vorbe, deșertăciuni”.

Politica