joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mazda dispărută din Elveția, confiscată la Porțile de Fier

Poliţiștii de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Porțile de Fier I au confiscat o Mazda în valoare de aproape 83.000 euro. Mașina, înmatriculată în Spania, era căutată de autoritățile din Elveţia. Șoferul, un mehedințean de 37 ani, a spus că nu știe că mașina era căutată.

„La Punctul de Trecere a Frontierei Porțile de Fier I, pe sensul de intrare în România, s-a prezentat un bărbat în vârstă de 37 de ani, cu domiciliul în judeţul Mehedinţi, la volanul unui autoturism marca Mazda. În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că mijlocul de transport figurează ca “bun căutat pentru confiscare”, fiind căutat de autoritățile din Elveţia.

Față de cele constatate, persoana în cauză a declarat că nu avea cunoștință despre faptul că autoturismul ar fi căutat de autorități. Autoturismul, în valoare de aproximativ 83.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției până la finalizarea cercetărilor”, au precizat polițiștii de frontieră.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Aceștia fac cercetări pentru infracțiunea de tăinuire, iar  la finalizarea cercetărilor vor fi dispuse măsurile legale care se impun.

Politica