joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cioara-vedetă din Târgu Jiu a fost găsită rănită

Cioara-vedetă din Târgu Jiu a fost găsită în cele din urmă, după ce şi-a luat zborul în urmă cu mai bine de o săptămână din colivia în care se afla. Totuși, pasărea nu se află într-o stare de sănătate bună.

Stăpânii au împânzit tot oraşul cu afişe în care anunţau că oferă o recompensă consistentă celui care îl va găsi pe Cronco, iar cineva i-a sunat să le spună că a fost găsit într-o staţie de autobuz din Târgu Jiu.

Ne-a anunţat cineva că este o cioară acolo care seamănă cu Cronco. Ne-a trimis imagini şi am fost să-l vedem..,â. L-am recunoscut pentru că are un semn la picioruş, pentru că a avut în trecut o problemă. De asemenea, îi tăiasem unghiile, iar noi îi cunoaştem fizionomia. Era epuizat. Era lovit. Probabil că a fost bătut de alte ciori. Are o stare destul de proastă. Trebuie să mergem cu el la Bucureşti. Nu scoate niciun sunet acum şi nici nu îşi ţine echilibrul foarte bine. Îi administrăm calmante pentru durere şi vitamine. Urmează să efectueze la Bucureşti o serie de investigaţii amănunţite, pentru a nu avea şi alte probleme medicale interne“, a povestit Simona Modoran.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Un cuplu de olteni a adoptat pasărea de când era pui și nu putea zbura, iar bărbatul a vrut să o învețe câte ceva și i-a ieșit. Cioara a învățat expresia „să mă bată mama

Politica