sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Slătineancă înjunghiată de soț în stația de microbuz

O olteancă în vârstă de 37 de ani a ajuns la spital, luni dimineață, în urma unui conflict cu soțul ei cu care se afla în proces de divorț.

În timp ce erau în stația de microbuz, acesta ar fi lovit-o pe femeie de mai multe ori cu un briceag în zona gâtului și a spatelui.

Oamenii legii l-au depistat pe vinovat, care plecase de la locul faptei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cei doi ar fi avut în continuare același domiciliu, stabilit în comuna Perieți. Se pare că femeia avea obiceiul să plece de acasă, iar de această dată, ar fi fost cu un alt bărbat din localitate. Fostul soț știa, iar până acum poliția nu a avut înregistrată nicio sesizare privind fapte de violență între cei doi.

„În dimineaţa de 16 august a.c., Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat prin apel unic de urgenţă 112, de un bărbat, de 43 de ani, cu privire la faptul că, în municipiul Slatina pe strada Crișan, o femeie ar fi fost înjunghiată și ar prezenta leziuni în zona gâtului și a spatelui, iar autorul a părăsit locul faptei.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina, care, din primele verificări, au constatat faptul că, în urma unui conflict spontan, un bărbat, de 41 de ani, în timp ce se afla în stația de microbuz, ar fi lovit-o, cu un obiect tăietor-înțepător, pe soția acestuia, cu care se află în proces de divorț, aceștia fiind despărțiți în fapt. 

Femeia, în vârstă de 37 de ani, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Bărbatul a fost depistat de polițiști la domiciliul acestuia, fiind condus la sediul poliției, pentru audieri”, potrivit IPJ Olt.

În cauză, se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Politica