vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 12 august 2021. Racii sunt puși pe cheltuială

Berbec

Fiţi prudenţi! Astăzi, copiii nativilor Berbec sunt predispuși la mici accidente. Cu toate acestea, ziua de 12 august, este o zi creativă care vă va face să gândiți out of the box. Este posibilă o schimbare bruscă de planuri. Ar fi indicat să răspundeți rapid la întrebările care vă sunt adresate de către partener.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Dacă simțiți să puneți punct într-o anumită chestiune, nu faceți asta dacă nu simțiți cu adevărat. Încercați totuși să păstrați o anumită perspectivă asupra lucrurilor. A păstra tăcerea pare să fie o soluție bună pentru voi, astăzi. Nu vă așteptați ca partenerul dumneavoastră să înțeleagă asta. 

Gemeni

Astăzi, ceva neașteptat s-ar putea să vă strice rutina zilnică. Poate fi vorba despre întâlnirea unor persoane noi, locuri noi sau surprize. Aveți tendința să puneți paie pe foc într-o discuție. În a doua parte a zilei, veți avea un impuls de energie care vă va face să vă simțiți mai puternici. O atmosferă de petrecere vă va ajuta să vă distrați mai bine.

Rac

Racii ar trebui să-și controleze mai mult finanțele. Se pare că astăzi sunteți puși pe cheltuială. Sinceritatea dumneavoastră la locul de muncă, este apreciată de colegii de muncă. S-ar putea să fiți tentați să puneți practică câteva idei neobișnuite. 

Leu

Astăzi vă puteți simți neliniștiți și chiar rebeli. Cu toate acestea, este tipul de zi în care trebuie să încercați să vă înțelegeți cu toată lumea. Vă simțiți gata să întoarceți lucrurile, să trageți concluziile corecte și să începeți din nou prin stabilirea unui teren nou. Un vânt de pasiune și libertate suflă prin viața dumneavoastră amoroasă. 

Fecioară

Nu vă forțați să adoptați un rol care nu vă este atribuit. Știți că autenticitatea dvs. este cel mai bun atu. Preocuparea dvs pentru ceilalți și generozitatea vă fac să fiți o persoană foarte sinceră, dar amintiți-vă că nu toată lumea are intenții bune. Dacă aveți un partener, astăzi va fi cel care va da exemplul. Dar dacă sunteți singur, o întâlnire va fi semnificativă. 

Balanță

Astăzi, o problemă de familie vă poate provoca unele probleme, așa că va trebui să găsiți o modalitate de a face toate părțile fericite. S-ar putea să fie timpul să vă confruntați cu problema mai direct, astfel încât să puteți întoarce pagina. Cuvintele dumneavoastră sunt lipsite de ambiguitate și ar putea supăra unii oameni, așa că fiți atenți la modul în care le spuneți. 

Scorpion

Nu vă faceți griji prea mult pentru lucrurile mici. Pământul însuși te susține, hrănindu-te cu energie pozitivă. Orice ați face, nu oferiți altora motive să vă judece și, cu atât mai puțin, să dicteze cum ar trebui să vedeți lucrurile.

Săgetător

Astăzi, planurile de călătorie s-ar putea schimba. S-ar putea să fiți nevoiți să plecați undeva. La locul de muncă, este posibil să fiți preocupat de întrebări specifice care vă vor apărea. Luați-vă timp înainte de a trece la concluzii. Vei avea noroc în dragoste, mai ales dacă te-ai născut în primul decan. Acum este momentul să așteptăm noi întâlniri.

Capricorn

Astăzi, vei avea momente foarte bune, deoarece un element fericit intră în viața ta. Pacea ta interioară îți va oferi mai multă siguranță și vitalitate pe termen lung. Odihna va fi și mai bună pentru dumneavoastră. Nu ezitați să vă retrageți. Unele situații nu merită să te aibă ca singurul responsabil pentru ele. Iubirea și uniunea vor merge împreună pentru dumneaovastră.

Vărsător

Astăzi, nativii din zodia Vărsător pot devenit severi și prea direct cu ceilalți. Vă veți pune la îndoială și veți provoca propriul mod de a face lucrurile, afirmând idei mai convenționale pe care oricine le poate înțelege. Știți să vă adaptați. Problemele minore vă împiedică să te concentrezi asupra proiectelor tale personale.

Pești

Astăzi, ar putea exista întreruperi de lucru. Continuați să zâmbiți și faceți un efort de a coopera cu toata lumea. Veți lucra eficient cu echipa dvs și veți fi felicitați pentru că sunteți mai flexibil și mai cooperant. Sfera dumneavoastră emoțională devine mai stabilă și vă îndrepți către o pace mai mare. Acest lucru vă va permite să vă concentrați mai mult pe planurile comune ca un cuplu.

Politica