sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gardul stadionului din Caracal, refăcut. Au fost alese imagini cu personalități marcante ale municipiului

Primăria Municipiului Caracal anunță finalizarea unui proiect de-a dreptul special pentru comunitate. Fațada gardului ce împrejmuiește stadionul municipal a fost reabilitată, iar pentru un decor autentic, au fost alese imagini cu personalități marcante din istoria Caracalului.

Astfel, locuitorii care aleg să se plimbe prin Parcul „Constantin Poroineanu” vor avea parte de o priveliște minunată.

„Dragi caracaleni, mâine (n.r. joi), la ora 20.00, vă așteptăm pe aleile parcului Constantin Poroineanu. Primăria Caracal a finalizat proiectul de refacere a fațadei gardului ce împrejmuiește stadionul municipal. Cei dornici de plimbare au ocazia să vadă altă față a orașului și să își amintească de personalități din diverse domenii ce fac cinste Caracalului”, au transmis de reprezentanții Primăriei Caracal.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Vestea a fost bine primită de cetățeni, având în vedere reacțiile pozitive la postarea de pe pagina de Facebook a Primăriei. Localnicii au aplaudat inițiativa municipalității, comentând în număr mare cu mesaje de încurajare și felicitări.

„Bravo ! Un proiect care reflecta traditia si istoria orasului nostru !”, a scris o olteancă la postarea de pe rețelele sociale.

„Recurs la istoria locală, recurs la adevăr! O reîmprospătare a memoriei trezește fibra națională, identitară pentru mulți dintre aparținătorii acestor locuri! Istoria ne unește, ne aduce împreună pe același drum, vârstnici, tineri, copii, ne determina inexorabil viitorul, de la care putem avea așteptări doar pe măsură faptelor noastre! Felicitări pentru aceasta memorabila realizare!”, este un alt mesaj de încurajare.

Politica