joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Scandal în comuna Bolboși. Tânăr, bătut în curtea surorii sale


Un bărbat de 47 de ani, din comuna Bolboși, a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj. Acesta este bănuit de săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, după ce a bătut un tânăr.

„Un tânăr de 27 de ani, din comuna Bucovăț, județul Timiș, cu privire la faptul că în timp ce se afla în vizită la sora sa din comuna Bolboși, a avut un conflict cu un vecin. La faţa locului s-au deplasat polițiștii care, în urma verificărilor efectuate, au stabilit faptul că între apelant și bărbatul reținut a avut loc un conflict, pe fondul unor jignirii aduse de acesta din urmă, surorii apelantului. Din primele cercetări s-a stabilit faptul că bărbatul față de care au fost luate măsuri preventive a pătruns, fără drept, în curtea vecinei sale, lovindu-l pe apelant, care încercând să se apere l-a lovit, la rândul său, pe agresor”, informează IPJ Gorj.

Ambii au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, violare de domiciliu și lovire sau alte violenţe.

Politica