joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSU Craiova și-a revenit sub comanda lui Reghecampf

CSU Craiova a câștigat prima partidă sub comanda lui Laurențiu Reghecampf. Oltenii s-au impus cu scorul de 3-0, în fața celor de la FC Voluntari.

Oltenii nu au arătat că sunt gazde în startul partidei și nici măcar nu au fost aproape de un joc demn de o echipă cu pretenții la titlu. Nici la jumătatea primei părți, atacantul de porțelan al Craiovei, Koljic, s-a rupt și a cerut schimbare. A intrat Markovic în locul său. 5 minute mai târziu, ilfovenii au fost foarte aproape să marcheze, prin Nemec, dar veteranul din ofensiva celor de la Voluntari a lovit bara, iar până să intre cele două echipe la vestiare nu au mai avut loc evenimente notabile din punct de vedere fotbalistic.
Reghecampf a realizat că nu merge treaba cu prea mulți olteni în primul 11 și a făcut 3 schimbări la pauză: au intrat Ofosu, Mateiu și Cîmpanu și au ieșit Constantin, Vînă și Căpățână. Trupa din Bănie a început mai curajos repriza secundă, iar în minutul 50, Gustavo a deschis scorul. 10 minute mai târziu, după ce și-au dominat adversarii într-o manieră categorică, alb-albaștrii au înscris, din nou, prin Cîmpanu. Până la finalul partidei, craiovenii au dominat și au continuat să-și creeze ocazii de gol. Markovic a făcut spectacol în ofensiva Craiovei, a ratat multe șanse de a marca, dar în cele din urmă a înscris în minutul 92, iar meciul s-a încheiat cu scorul de 3-0 pentru alb-albaștri.
Reghecampf s-a declarat mulțumit de jocul echipei sale și a explicat care este situația lui Elvir Koljic, care s-a accidentat din nou în prima repriză.
„Prima repriză a fost mai dificilă, dar în repriza a doua schimbările au adus un plus, mai ales pe benzi, am avut mai multă mișcare, mai mult curaj. Am câștigat meritat. Probabil că în anumite faze, dacă eram mai serioși, puteam marca mai multe goluri. Sunt mulțumit, e primul pas, nu am făcut decât ceea ce trebuia să facem. Vom vedea ce se întâmplă cu Elvir. El e într-o perioadă de refacere. Mai are încă puțină jenă la piciorul operat, sperăm să nu fie grav și să intre cât mai repede. Nu e simplu după un an de pauză și o operație foarte gravă să ne așteptăm la el să intre la primul meci și să dea 3 goluri. Știm valoarea lui, trebuie să avem răbdare și probabil va reveni la momentul la care a fost. Screciu a fost mutat fundaș dreapta pentru că am avut o problemă cu Vlădoiu. A simțit o durere. Screciu e un jucător foarte bun. La vârsta lui cred că are capacitatea să ajungă la un nivel foarte mare. Dacă nu va mai avea accidentări și va avea continuitate, e un jucător care face diferența. Trebuie să avem dubluri pe fiecare pe post, care să pună probleme titularilor. Altfel, nu vom face față în lupta la titlu cu cele două echipe. Bălașa nu a fost în lot. Ce să se întâmple? Jucăm acasă, aveam nevoie de mai mulți mijlocași, jucători ofensivi. E jucătorul nostru, nu e nicio problemă, trebuie să se antreneze. Pe acea poziție sunt 4 jucători foarte buni, va veni și Papp, iar el trebuie să se antreneze mai bine. Deocamdată am câștigat un meci, n-am realizat nimic. Dacă vom continua la fel, atunci vom putea stabili ce obiective avem în continuare. Eu nu am cerut nimic. Oamenii care conduc echipa știu foarte bine că atunci când vinzi trebuie să aduci ceva în loc. Nu e ușor să aduci fotbaliști”, a spus Reghe la finalul meciului.

CSU Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Găman, Screciu, Bancu – Nistor, Căpățînă, Vînă – Gustavo, Koljic, V. Constantin. Antrenor: Laurențiu Reghecampf.
FC Voluntari: Rîmniceanu – Miranda, Tamaș, Armaș, Briceag – Fulop, Rață, Gheorghe – Ilie, Nemec, Lopes. Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica