Craiova: Motociclist rănit în urma unui accident

Un motociclist de 29 de ani din Craiova a fost lovit, astăzi, pe Bulevardul Nicolae Titulescu de o femeie de 39 de ani, din comuna Pleșoi. În urma impactului motocicleta a fost proiectată într-un autoturism condus de un bărbat de 61 de ani, din Craiova. Tânărul a fost transportat la spital pentru acordare de îngrijiri medicale.

,,Azi, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că pe Bulevardul Nicolae Titulescu, din Craiova, a avut loc un accident rutier. La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit că un autoturism condus de o femeie de 39 de ani, din comuna Pleșoi, a intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă de tânăr de 29 de ani, din Craiova, care în urma impactului a fost proiectată într-un autoturism condus de un bărbat de 61 de ani, din Craiova.

În urma evenimentului rutier, motociclistul a fost transportat la spital pentru acordare de îngrijiri medicale. Conducătorii vehiculelor au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, potrivit IPJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Populare

Recomandări