vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 9 august 2021. Racii au parte de o schimbare revoluționară

Berbec

Dacă ați trăit recent povești romantice, ar fi trebuit să observați că ceva plutea în aer. Vreți să experimentați mult prea mult ceea ce v-ați propus, în loc să lăsați viața să vă surprindă cu întâmplări neprevăzute. Relaxați-vă și dați-vă timp să vă bucurați de ceea ce se întâmplă în prezent.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Dacă ați avea posibilitatea aceasta, astăzi v-ați schimba universul relațiilor personale într-o clipită. În ultima perioadă ați reușit să vă dați seama că vă plictisiți de o parte din oamenii din jur și că în acest moment vă este dificil să trăiți relații fără să aveți parte de surprize. Sunteți pus în fața unui fapt foarte clar: trebuie să cunoașteți oameni noi.

Gemeni

Pe tot parcursul zilei de azi, veți emana mult farmec personal, iar puterea de seducție este la cote maxime. Veți tinde să folosiți aceste atuuri în activitățile din planul profesional, dar și personal. Este momentul să spuneți exact ceea ce gândiți și să lăsați farmecul să facă restul.

Rac

Recunoscând că aveți o casă, o mică viață de familie liniștită sau că ați decis să vă instalați într-un loc anume, chiar dacă sunteți singur, v-ați putea simți ca și cum în viața voastră s-a produs o schimbare revoluționară. Este puțin probabil ca lucrurile să devină mai instabile decât sunt acum. Amintiți-vă că, de obicei, în perioadele de destabilizare, creșteți și învățați lucruri noi.

Leu

Dacă visați să întâlniți pe cineva care seamănă cu dvs., pe parcursul zilei de astăzi s-ar putea să primiți un răspuns. Desigur, nu se poate prezice nimic cu exactitate, dar să presupunem că sunt zile în care norocul este de partea dvs. Dacă vi se întâmplă acest lucru, întrebarea este cum vă veți vedea propria persoană.

Fecioară

Adevărul este că ați putea experimenta emoții intense astăzi. Mai ales dacă pe parcursul acestei zile decideți să vă lăsați inima să se exprime clar. Nu vă fie teamă de forța și impactul cuvintelor voastre. Dacă doriți să transmiteți un mesaj important, nu vă fie teamă de consecințe. Dimpotrivă, schimbările care vor avea loc, chiar dacă sunt puțin radicale, sunt ceea ce așteptați de mult timp.

Balanţă

Problemele de familie, dar şi cele profesionale vă vor ocoli, astăzi, şi veţi trece relaxaţi printr-o zi stresantă de luni, începutul unei noi săptămâni. Aveţi suficient spaţiu de manevră pentru a purta o discuţie cu un coleg sau chiar cu partenerul de viaţă în care să explicaţi tot ceea ce aveţi de spus şi nu aţi reuşit din cauza programului încărcat. La final, vă veţi simţi eliberaţi, iar seara vă rezervă o surpriză.

Scorpion

Astăzi veţi avea un sentiment ciudat şi totul va părea ca atunci când aţi fi un spectator. Oamenii vor performa în faţa voastră, iar tot ce veţi face va fi să asistaţi pasibili. Trebuie să înlăturaţi acest sentiment şi să vă reveniţi. Voi sunteţi mereu în centrul atenţiei şi nu aveţi nevoie, pentru niciun moment, să asistaţi impasibili la tot felul de situaţii.

Săgetător

V-aţi putea simţi captivi între ideile voastre creative şi cererile colegilor de la locul de muncă. Ar putea deveni frustrant, însă trebuie să vă calmaţi, să vă rezolvaţi sarcinile de serviciu şi abia apoi să începeţi să munciţi la ideea voastră. Nu renunţaţi pentru nimic în lume la ceea ce vă place să faceţi, indiferent de piedicile pe care alţii încearcă să vi le pună.

Capricorn

Pe tot parcursul zilei de azi, lumina ar putea fi făcută în, mansarda dvs. interioară, unde puneți lucrurile și sentimentele cu care nu ați terminat încă să vă ocupați. Veți răsfoi printre amintirle vechi, care vă umplu sufletul de bucurie. Astăzi ați putea avea dorința de a vă dedica unor activități practice, în interiorul locuinței.

Vărsător

Astăzi veți fi visător, cu gândul la prietenii mai vechi și la călătoriile pe care doriți să le faceți în viitorul apropiat. Veți cunoaște persoane noi și vă veți lărgi orizonturile. Este important să vă ancorați în prezent și să vă bucurați de ceea ce se întâmplă în jur. 

Pești

Astăzi ați putea avea câteva discuții contradictorii cu familia sau partenerul de viață. Avți grijă cum abordați problemele, pentru ca discuțiile să nu degenereze în certuri. Sunteți mult mai vulnerabil decât de obicei și ar fi bine să vă ghidați după sentimente și să aveți grijă de sănătatea sufletului.

Politica