Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Slătinenii, invitați la festivalul Fun & Be Safe

Publicat

pe

Festivalul Fun & Be Safe se va organiza, în weekendul 20-22 august, în Parcul Tineretului din municipiul Slatina. Primăria a anunțat public desfășurarea celei de a doua ediții a evenimentului, după ce anul trecut a fost sărit de pandemia de Covid-19.

Tematica și locul festivalului au fost alese în mod intenționat, întrucât în zona parcului se află și un centru de vaccinare împotriva noului coronavirus. Participanții care nu s-au imunizat încă sunt invitați să o facă, putându-se apoi relaxa pe timpul evenimentului.

Fun & Be Safe îi va încânta pe oameni cu o atmosferă plăcută, mâncare de tot felul și muzică bună. Vor fi amplasate mai multe rulote cu mâncare artizanală pe Aleea Eroilor, iar în fiecare seară, un DJ va întreține atmosfera, mixând muzică. De asemenea, pasionații de film vor putea privi unul din filmele ce vor fi proiectate la cinematograful montat în aer liber.

Festivalul face parte din șirul evenimentul recreativ-culturale derulate de Primăria Slatina. Având în vedere situația favorabilă a epidemiei de Covid-19 la nivelul județului Olt și, implicit, în municipiul Slatina, Primăria continuă să organizeze evenimentele pregătite pentru fiecare an, care, din nefericire, au fost suspendate din cauza pandemiei.

Totodată, în lunile septembrie-octombrie, municipalitatea se va ocupa  de Festivalul „Sărbătorile toamnei”, potrivit calendarului   programelor şi manifestărilor sportive şi culturale al primăriei pentru acest an. Prima parte a manifestației va cuprinde evenimentul „Primul meu ghiozdan”, un program de susținere a învățământului școlar pentru copiii înscriși în clasa pregătitoare – oferire ghiozdan echipat cu rechizite școlare, urmat de Festivalul „Oltenii și Restu’ Lumii”, ediția a XXVI-a, ce va curpinde un concurs de teatru de comedie, show-uri de Stand-up comedy și un festival de film – comedie.

Mai mult, va fi pus în scenă și un spectacol  de folclor. Ultimul eveniment al acestei serii va fi un spectacol dedicate persoanelor în vârstă, organizat cu prilejul Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice.

Foto: gazetanoua.ro

Continue Reading

© 2021. Toate drepturile rezervate.