joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

O adolescentă a fost lovită pe o trecere de pietoni din Craiova

Un bărbat de 50 de ani din județul Mehedinți a lovit pe trecerea de pietoni o adolescentă de 16 ani. Accidentul s-a petrecut pe Bulevardul Dacia, la intersecția cu strada 1 Decembrie, noaptea trecută. Tânăra a fost dusă la spital conștientă.

,,Noaptea trecută, poliţişti din cadrul Biroul Rutier Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe Bulevardul Dacia din Craiova, a avut loc un accident rutier. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că un bărbat de 50 de ani, din comuna Oprișor, județul Mehedinți, care conducea un autoturism pe Bulevardul Dacia, la intersecția cu strada 1 Decembrie, din localitate, ar fi accidentat o adolescenta de 16 ani, din comuna Zătreni, județul Vâlcea, care se angajase în traversarea strazii pe marcajul pietonal.

În urma evenimentului rutier, adolescenta a fost transportată la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind conștientă și cooperantă. Conducătorul auto a fost testată cu aparatul alcotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvarşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, potrivit IPJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Foto: Info Trafic Craiova si Dolj

Politica