miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tânărul din Șopârlița, mort într-un accident rutier produs în Anglia, repatriat

Florin Alexandru Casandra, tânărul de numai 25 de ani din comuna olteană Șopârlița care și-a pierdut viața într-un accident rutier produs în Birmingham, Anglia, va fi adus acasă, miercuri.

Trupul neînsuflețit al acestuia a fost repatriat după ce familia și apropiații au reușit să strângă suma de 15.000 de lire, necesară procedurii. Tânărul poate fi condus pe ultimul drum de către cei dragi, joi, 5 august.

Accidentul a avut loc la sfârșitul lunii iunie, pe o stradă din Birmingham. Florin se afla pe motor, la plimbare, când a fost lovit de un Volkswagen Tiguan. Impactul a fost fatal pentru tânărul de 25 de ani, pasionat de motoare, care avea întreaga viață înainte. Acesta lucra ca și curier în Anglia și locuia împreună cu iubita sa, alături de care își făcuse planuri de căsătorie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Oameni buni, mulțumim pentru ajutorul acordat cu scopul aducerii lui Florin acasă, dorim să vă aducem la cunoștință faptul că Florin o să fie adus acasă miercuri, 4 august, și înmormântarea o să fie ținută în ziua de joi, 5 august. Am fi profund recunoscători dacă ați distribui acest mesaj în număr cât mai mare către toate persoanele care doresc să-l conducă pe Florin pe ultimul său drum în comuna sa natală, Șopârlița. Drum bun și asfalt uscat, Florin!”, au transmis reprezentanți ai familiei în mediul online, potrivit evenimentdeolt.ro.

Apropiații îi spuneau Kasy și continuă să deplângă trecerea în neființă a acestuia. În fața casei din localitatea natală, familia a realizat un adevărat altar, unde a fost lipită o poză cu el și motocicleta lor, îndrăgită la maximum. Prietenii au venit să-i aducă flori, să-i aprindă o lumânare și să-i transmită un ultim gând.

Tânărul și-a pierdut viața cu puțin înainte să împlinească vârsta de 26 de ani.

„Având în vedere că mâine, 7 iulie, prietenul nostru Florin Alexandru (Kasy) ar fi împlinit 26 de ani, vreau să le propun prietenilor să ne întâlnim la el acasă în comuna Sopârlița, să aprindem o lumânare la ora 20:00, pentru a fi alături de familia îndurerată și să ne aducem aminte de clipele frumoase petrecute alături de el, știind că el asta și-ar fi dorit «să aibă prietenii aproape». Totodată, în același timp, și cunoscuții din Marea Britanie îl comemorează pe Florin și astfel vom încerca ca de ziua lui să fim cât mai mulți aproape de el. Dumnezeu să te odihnească în pace Florin!”, este mesajul postat de un prieten pe pagina sa de Facebook cu o zi înainte ca acesta să împlinească 26 de ani.

foto: evenimentdeolt.ro

Politica