vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Minoră de 14 ani din Olt, însărcinată și agresată de iubit, dusă la DGASPC

O adolescentă de 14 ani din județul Olt, însărcinată, a fost dusă la Direcția Generală pentru Asistență și Protecția Copilului (DGASPC) după ce mama ei a anunțat poliția că fiica ei ar fi agresată de concubin. Totodată, minora a refuzat să stea la mama ei, motiv pentru care a ajuns în grija statului.

Oamenii legii au ajuns la domiciliul bărbatului, luând-o pe fată și ducând-o acasă, la familie. Polițiștii au constat însă că fata nu este de acord să locuiască acolo, lucru agreat și de mama sa. Întrucât minora a susținut că nu vrea să stea nici cu părinții săi și nici cu iubitul care a lăsat-o însărcinată, aceasta a fost dusă la DGASPC, relatează gazetanoua.ro.

„Colegii mei s-au deplasat în comuna respectivă, au constatat că realitatea este cu totul alta. Minora plecase cu acordul mamei la concubinul acesteia. Noi am luat hotărârea să extragem minora de acolo și să o redăm familiei, mamei ei. Dar fata a declarat în prezența mamei că nu vrea să rămână acolo, la domiciliul mamei, iar mama a fost de acord, motiv pentru care am dus-o la DGASPC, unde se află și acum. Aceste cazuri, violențe domestice, violențe conjugale, trebuie gestionate foarte atent”, a declarat comisarul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, Cristi Rădoi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

foto: viatalibera.ro

Politica