vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Patru muncitori au fost prinși sub un mal de pământ

Accident grav astăzi în București unde trei muncitori au fost prinşi sub un mal de pământ, pe un şantier de lângă Biblioteca Naţională. Este posibil ca alte două persoane să fie integral acoperite cu pământ. Unul dintre cei patru muncitori prinși sub pământul care s-a surpat a decedat.

„În urma actiunilor de căutare a fost găsită și o persoană decedată, care a fost cuprinsă integral de pământ”, au transmis autoritățile.

Cu puțin timp înainte, un al treilea muncitor, care era prins in pamant pana la nivelul taliei, a fost extras de echipele de salvare. Acesta este în viață, conștient, stabilizat. Reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov au transmis anterior că cei doi muncitori transportaţi deja la spital au fost prinşi în pământ până la nivelul taliei. Şi cel de-al treilea este prins până la nivelul taliei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

”În acest moment salvatorii intervin pentru stabilizarea malului în dreptul unui bărbat cuprins până la talie de pământ. Este conştient. I s-a aplicat un guler cervical, poartă şi o cască de protecţie”, a declarat Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov.

Acesta a precizat, de asemenea, că a mai fost găsit unul dintre cei doi muncitori despre care se presupunea că sunt acoperiţi complet de pământ.

”Se lucrează pentru căutarea celor două persoane despre care se presupune că au fost acoperite integral de pământ. În urmă cu doar câteva secunde a fost găsit unul dintre muncitori”, a mai precizat Daniel Vasile.

Politica