joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 2 august 2021. Balanţele vor avea parte de reuşite pe toate planurile

 Berbec

Îţi vei îmbunătăți starea financiară prin unele tranzacţii de succes pe care le vei face astăzi. Îți vei dedica timpul liber familiei şi te vei bucura de prezenţa copiilor şi a prietenilor dragi. Vor apărea unele perspective extrem de tentante în domeniul carierei.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

 O zi presărată cu obstacole, vei avea de trecut unele situaţii riscante pe planul financiar, dar şi la locul de muncă. Acasă, vei face unele eforturi pentru a menţine relaţiile bune cu toţi membrii familiei. Spre seară te vei bucura, în sfârşit, de linişte şi pace.

Gemeni

În această zi, cerul va influența favorabil sectorul cuplului, vei petrece momente de vis alături de persoana iubită şi vă veţi consolida relaţia. Viața ta profesională arată foarte interesant. Și vei fi capabil să realizezi unele dintre ambițiile tale profesionale.

Rac

Este posibil să reapară o dragoste din trecut sau să te îndrăgostești nebunește de o persoană la care nici nu te-ai fi gândit. Ai putea construi o relație cu o persoană mai în vârstă, care are multe de oferit. Rămâi deschis la noutate şi nu vei regreta!

Leu

Vei avea sprijinul astrelor astăzi pe planul financiar, însă este indicat să nu reacţionezi la primul impuls, ci să te gândeşti bine ce vei face în acest domeniu. La locul de muncă te vei confrunta cu ostilitatea unui coleg gelos, dar nu trebuie să pui prea mult suflet în această situaţie, pentru că se va rezolva de la sine.

Fecioară

Nu este o perioadă bună pentru a cheltui imprudent sau pentru a face unele tranzacţii nesigure. În ciuda multor obligații sociale și profesionale, nu neglija cercul familiei tale, pentru că rudele au nevoie de prezența ta, atenția, afecțiunea. Vei primi o propunere de nerefuzat.

Balanţă

Azi vei avea energia necesară pentru a face tot ce-ţi doreşti şi vei reuşi să-ţi duci la bun sfârşit toate planurile. Vei avea parte de sprijinul dorit din partea prietenilor apropiaţi şi vei găsi astfel rezolvarea unei probleme care te frământa de mult timp.

Scorpion

Vei primi un cadou material astăzi sau o sumă de bani neaşteptată. La locul de muncă este bine să nu iei decizii pripite şi să nu închei nicio afacere azi. Nu este momentul angajamentelor de lungă durată.

Săgetător

Azi nu este un climat favorabil comunicării, aşa că ar fi ideal să eviţi situaţiile tensionate, care ar duce la conflicte spontane. Viața de familie se va desfășura ca un vis dacă vei îndeplini o cerință esențială: să respecți libertatea celor dragi așa cum doreşti ca aceştia să o respecte pe a ta.

Capricorn

Ritmul de lucru la serviciu va deveni unul frenetic şi vei avea parte de momente tensionate. Este bine să te axezi pe cultivarea unor relaţii profesionale avantajoase, care să ducă la extinderea afacerii tale.

Vărsător

Investițiile pe termen lung vor fi extrem de profitabile în această perioadă. Vei reuşi să găseşti un echilibru fizic şi mental de invidiat. Vei petrece mai mult timp cu prietenii dragi, într-o atmosferă caldă şi relaxantă.

Peşti

Este posibil să începi o nouă poveste de dragoste sau să reiei legătura cu o persoană dragă din trecut. Vei avea unele discuţii în familie care îţi vor schimba perspectiva asupra viitorului. O întâlnire neprevăzută te va umple de fericire.

Politica