joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Târgujienii care împlinesc 50 de ani de căsătorie, sărbătoriți în luna august

Târgujienii care împlinesc 50 de ani de căsătorie, sărbătoriți în luna august
Târgujienii care anul acesta împlinesc 50 de ani de căsătorie sunt așteptați de autoritățile locale la un eveniment care va avea loc în cinstea lor. Primarul orașului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, anunță faptul că sărbătoarea va avea loc în data de 19 august.

Edilul a explicat ce pași trebuie să urmeze cuplurile pentru a participa și nu a uitat să specifice că este vorba despre o generație extrem de importantă pentru el și pentru comunitate.

„Așteptăm târgujienii care anul acesta împlinesc 50 de ani de căsătorie să ne fie alături în cadrul unui eveniment cu totul special, pregătit de municipalitate în cinstea dumnealor. Ca urmare a numeroaselor întrebări pe care le-am primit recent de la dumneavoastră, mai ales în mediul online, revin cu precizarea că documentele necesare participării se pot depune până în data de 13 august. Sunteți așteptați zilnic la registratura Primăriei Municipiului Târgu Jiu, unde veți depune o cerere însoțită de cărțile de identitate și certificatul de căsătorie, urmând ca în data de 19 august să ne întâlnim pentru a vă oferi un moment deosebit. Este modul nostru de a felicita cuplurile care împlinesc o jumătate de veac, o generație puternică ce ne-a purtat pe umeri, ne-a modelat transformându-ne în ceea ce suntem astăzi și care ne-a servit drept exemplu. Vă așteptăm cu drag”, a spus Marcel Romanescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica