miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Porumboiu se implică în războiul Craiovelor: „Cealaltă echipă este făcută in vitro”

Lupta pentru identitate dintre FCU și CSU Craiova a cunoscut la începutul săptămânii un nou episod

Fostul finanțator al celor de la FC Vaslui și-a ales favorita în bătălia pentru identitate din Bănie. Astfel, Adrian Porumboiu ține partea lui Adrian Mititelu în duelul acestuia cu Mihai Rotaru.
Porumboiu a fost vehement la adresa CSU Craiova, pe care o consideră o echipă creată artificial, pesemne și din cauza deciziei FRF, care a oferit orașului un loc direct în liga a doua: „Rămân doar două echipe simpatice, plăcute ochiului în tot ce se întâmplă în campionatul ăsta: Rapidul și echipa lui Mititelu. M-aș bucura să aibă rezultate și Craiova lui Mititelu să-i ia fața celeilalte Craiova, care e o Craiovă artificială, nu-i naturală. E făcută in vitro”, a comentat Porumboiu pentru Fanatik.
De-a lungul timpului, fostul finanțator al FC Vaslui a făcut afaceri cu Adrian Mititelu. Gîngioveanu a ajuns din Bănie în Moldova, la echipa patronată de Porumboiu.
„Am simpatie pentru puterea lui Mititelu, deoarece puțini ar fi în stare să renască acolo unde e el, în întuneric. El e în întuneric, iar afară, la echipă, este lumină, deoarece au și un fotbal plăcut”, a adăugat Porumboiu.

Politica