miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Zeci de absolvenți de gimnaziu din Gorj, repartizați la licee din Dolj


Zeci de absolvenți de gimnaziu din Gorj au fost repartizați la licee din alte județe.

Potrivit datelor publicate de Ministerul Educației, majoritatea tinerilor gorjeni au fost admiși la unități de învățământ din Dolj.
60 de absolvenți de gimnaziu gorjeni, cu medii de admitere cuprinse între 3 și 9.64, au fost admiși la licee din Dolj. Este vorba de absolvenți de gimnaziu din Căpreni, Hurezani, Țânțăreni, Crușeț, Turburea, Brănești, Dănciulești, Stejari, Ionești, Stoina și Turceni, conform edu.ro.

22 dintre aceștia au fost admiși la Liceul Tehnologic ,,Dimitrie Filișanu” Filiași, 9 la Liceul Tehnologic ,,Alexandru Macedonski” Melinești, 4 la Liceul Teoretic ,,Tudor Arghezi” Craiova, 1 la Liceul Tehnologic Auto Craiova, 1 la Colegiul Național ,,Nicolae Titulescu” Craiova, 1 la Liceul Tehnologic Transporturi Căi Ferate Craiova, 3 la Liceul ,,Traian Vuia” Craiova, 4 la Colegiul Economic ,,Gheorghe Chițu” Craiova, 1 la Colegiul Național ,,Elena Cuza” Craiova, 2 la Liceul ,,Charles Laugier” Craiova, 3 la Liceul Tehnologic ,,Ștefan Odobleja” Craiova, 1 la Liceul Tehnologic ,,George Bibescu” Craiova, 3 la Colegiul Național ,,Carol I” Craiova, 1 la Liceul de Industrie Alimentară Craiova, 1 la Liceul Tehnologic ,,Constantin Brâncuși” Craiova, 2 la Liceul ,,Matei Basarab” Craiova și 1 la Liceul Teoretic ,,Henri Coandă” Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nu doar Doljul a fost atractiv pentru absolvenții din Gorj. Mulți dintre aceștia au optat pentru licee din Mehedinți, București, Vâlcea, în timp ce unii au ajuns în Hunedoara sau Timiș.

Politica