miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mihai Rotaru și Gigi Becali bat palma în schimbul de jucători al verii!

Patronul CSU Craiova acoperă golul lăsat în echipă de plecarea lui Cicâldău și mai primește și bani pe deasupra

În ultimul joc, în week-end, CSU a fost umilită de FCSB pe Arena Națională, scor 4-1. Rotaru a trecut peste dezastrul de la București și s-a așezat cu Becali la masa negocierilor pentru un schimb istoric de jucători. Astfel, în Bănie urmează să ajungă Ionuț Vână, iar la FCSB Ivan Mamut și Andrei Burlacu. Cum salariul lui Vînă e mai mare decât veniturile cumulate ale celor doi jucători de la CSU, cei doi patroni s-au înțeles ca oltenii să primească și 100.000 de euro în cadrul înțelegerii.
„Lui Ivan Mamut îi fac contract doi ani plus trei ani, cred mai mult în el. Iar lui Burlacu îi fac contract unu, plus unu, plus trei”, a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.ro.
Prin aducerea fără bani a lui Vână, Rotaru acoperă postul lăsat liber de Cicâldău, vândut cu 6.5 milioane de euro la Galata. Patronul CSU Craiova își ia și măsură de avarie și-l repatriază în Bănie pe bulgarul Antoni Ivanov, împrumutat sezonul trecut la Voluntari.
„Eu cred foarte mult în jucătorul ăsta, cred că Vână se va impune la Craiova. Nu a reușit la FCSB, dar e un transfer foarte bun pentru Craiova. O să se impună! E un jucător valoros”, a spus Ilie Dumitrescu, conform Digi Sport TV.
De partea cealaltă, prin aducerea lui Mamut și Burlacu, Becali are mai multe soluții în ofensivă. Iar patronul FCSB nu a dat niciodată greș cu jucătorii luați de la Rotaru: portarul Andrei Vlad și Octavian Popescu sunt titulari în formula de start a grupării roș-albastre, jucători pe care Becali e convins că va obține sume în euro cu cel puțin 6 zerouri.

Politica