joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

„Reghe” pregătește transferuri de titlu! Ce compartiment trebuie întărit urgent!

După umilințele cu Laci și FCSB, oltenii nu-și mai permit alți pași greșiți. Mihai Rotaru a mutat rapid și vrea rezultate imediate

Patronul Mihai Rotaru nu a mai pierdut timpul după demiterea lui Ouzounidis și l-a instalat pe Laurențiu Reghecampf pe banca tehnică.
„Laurențiu Reghecampf este noul antrenor al Științei! Tehnicianul a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil pe o perioadă de 2 ani și va conduce primul antrenament mâine după-amiază. Mult succes în familia alb-albastră, Mister!”, a anunțat clubul în prima zi a săptămânii.
Finanțatorul echipei din Bănie a explicat apoi mutarea la DigiSport: „Prima variantă a fost Laurențiu Reghecampf! Ce n-am făcut în iarnă, facem vara! A semnat pe doi ani, până în 2023, la finalul sezonului. Va avea doi sau trei asistenți, persoane alături de care a mai lucrat. Azi avem refacere, va intra în pâine de mâine seara. Înainte să-l luăm pe Ouzounidis, am discutat cu Reghe. El era plecat la Miami în februarie, am o relație bună cu el și cred că putem să facem lucruri frumoase împreună. Eu sunt extrem de mulțumit”.
Noul antrenor și-a fixat deja și țintele din mercato. „Reghe” vrea întăriri în compartimentul median. Andrei Ciobanu de la Farul este pe lista celor de la CSU. A admis inclusiv patronul: „El știa lotul, mi-a spus unde crede că putem să îmbunătățim, e vorba de unul, maxim doi jucători. Ciobanu este un jucător foarte interesant, rămâne de văzut dacă e o variantă”.
O altă pistă este Paul Anton, de la Dinamo București. Câinii traversează o perioadă extrem de dificilă, iar de problemele financiare ale clubului din Ştefan cel Mare speră să profite Mihai Rotaru. Patronul oltenilor l-a ofertat pe mijlocaşul de 30 de ani, care este interesat să refacă perechea la mijlocul terenului cu Dan Nistor, alături de care a mai evoluat în sezonul 2014/2015, la Pandurii Târgu Jiu.
Paul Anton este în ultimul an de contract cu Dinamo şi are de primit mai multe salarii de la club.
„Eu am un proces, am depus memoriu. Nu mai aștept de mult ceva de la conducere. Nu știu dacă au fost oferte pe adresa mea”, a declarat Paul Anton la finalul jocului din prima etapă, cu FC Voluntari.

Politica