marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 27 iulie 2021. Capricornul face o listă de priorități

Berbec

Ești uşor iritat, aşa că ai grijă la crizele de furie, căci ar putea avea consecințe nefericite. Este o zi favorabilă proiectelor noi, deci poți începe să stabilești contacte noi, să negociezi. Cum faci totul instinctiv, ai şanse mari să ți se deschidă toate ușile.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Îngropi securea războiului şi mai acorzi o şansă iubirii, căci ești foarte mărinimos. Este bine să privești în jur înainte de a aborda afaceri noi, să îți evaluezi concurenţa. Nu uita că viaţa este o reală cutie cu surprize!

Gemeni

Acum este momentul potrivit să îți pui în valoare talentele, căci vei avea la îndemână toate mijloacele să îți îmbunătățești situaţia profesională şi materială. În dragoste, ai o revelaţie: orice sfârşit este un nou început.

Rac

Ar fi cazul să pui nişte bani deoparte. Niciodată nu ești atent la cât cheltui şi de multe ori îți depășești bugetul. Ești încrezător în ideile pe care vrei să le transpui în practică, ceea ce îți oferă încrederea de a merge mai departe.

Leu

Ești capabil să realizezi lucruri mărețe doar cu banii de buzunar. Aștepți cu nerăbdare să oferi inelul de logodnă. Ai pregătit momentul cu multă atenție, dar, mai ales, cu dragoste. Pentru nativii din zodia Leu totul merge perfect.

Fecioară

Ai o grămadă de lucruri de finalizat la birou, iar șefii se bazează pe tine. Își sufleci mânecile şi gata! Îi eclipsezi pe toţi cei din jurul tău! La sfârșitul zilei de muncă, primești un bonus binemeritat: o cină romantică.

Balanță

Vrei o relație solidă, reală, durabilă și de încredere. Ești cam pretențios, nu? Te afli într-o formă splendidă, de zile mari, iar asta nu trece neobservat. Şefii şi partenerii te vor aprecia!

Scorpion

Oameni şi sentimente noi vor tranzita viaţa ta şi îți vor da un nou impuls. Ești într-o formă trăsnet, este suficient doar să ceri ceva şi nimeni nu îți refuză nimic, căci energia şi perseverenţa ta fac imposibil acest lucru.

Săgetător

Nu uita, orice problemă are o soluţie. Mai mult dialog este benefic relaţiilor şi este esențial să îți clarifici interesele, valorile şi preferințele pe care le ai. Nu fi invidios pe cei care câștigă ceva bani în plus prin muncă asiduă!

Capricorn

Este momentul să alungi fantomele trecutului şi să îți găsești drumul în viaţă. Concentrează-te pe lucrurile care contează, nu strică să ai o listă de priorități. Ai o energie debordantă, dar este bine să îți îmblânzești instinctele din când în când şi să pui frână, nu totul merge pe repede înainte.

Vărsător

Te gândești că sexul e benefic pentru sănătate, căci împiedică apariția unor probleme cardiace și chiar anumitor tipuri de cancer. Dar, față de senzațiile intense pe care le oferă, te sperie gândul că cineva îţi va invada cuibușorul. Asta e, există avantaje şi dezavantaje!

Pești

Ești fericit, ai soluții la orice, proiectele tale sunt pe calea cea bună, succesul este sigur. Ai idei originale şi creative, dar trebuie să găsești persoanele care să îți înţeleagă dorinţele şi să aibă încredere în tine şi în reuşita ta.

Politica