joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vicepreședintele Consiliului Județean Vâlcea, încântat de ce a găsit la Centrul pentru Persoane Vârstnice „Nicolae Bălcescu”


Vicepreședintele Consiliului Județean Vâlcea, Florian Marin, a vizitat sediul  Centrului pentru Persoane Vârstnice Nicolae Bălcescu, unitate de asistență socială, din componența DGASPC Vâlcea. Acolo a fost demarat un proiect de reorganizare structurala și funcțională.

Florian Marin s-a declarat încântat de ceea ce a găsit la sediul  Centrului și spune că din punct de vedere tehnic si logistic totul se ridica la standarde moderne și calitative pentru toți beneficiarii.
„În urma ședinței operative, pe care am avut-o cu președintele Consiliului Județean Vâlcea, domnul Constantin Rădulescu, m-am deplasat la sediul  Centrului pentru Persoane Vârstnice Nicolae Bălcescu, unitate de asistență socială, din componența DGASPC Vâlcea, aflata într-un amplu proces de reorganizare structurala și funcțională. În urma vizitei de astăzi se poate afirma, fără dubiu, că din punct de vedere tehnic si logistic centrul se ridica la standarde moderne calitative pentru toți beneficiarii”, a spus Vicepreședintele Consiliului Județean Vâlcea.

Politica