vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Rotaru caută antrenor pentru titlu!

După ce l-a dat afară pe Ouzounidis, patronul CSU a pornit în cursa pentru numirea unui nou antrenor.

Eșecul cu Laci din Albania i-a fost fatal antrenorului grec. Rotaru a făcut turul televiziunilor pentru a explica demiterea lui Ouzounidis: „Am renunțat la Ouzounidis nu după trei meciuri, ci după 35 de meciuri. Nu puteam stabili când să-l dăm afară. Noi îl respectăm foarte mult pe Marinos, e un antrenor profesionist, care impune respect, doar că așteptările Universității Craiova, modul în care definim fotbalul aici, au fost diferite. Asta nu înseamnă că a greșit cineva, doar că noi avem o altă filosofie despre ce înseamnă jocul de fotbal. Probabil noi am greșit alegerile până acum, nu am fost inspirați”, a declarat Mihai Rotaru, la Digi Sport Matinal.
Apoi a făcut portretul robot al noului tehnician: „Vrem un antrenor care să se muleze pe ce dorim la Craiova, vrem fotbal șampanie. La Craiova, 35% e rezultatul, mai important este spectacolul. Nu vreau să luăm o decizie de pe o zi pe alta, probabil într-o săptămână vom negocia sau vom ști noul antrenor. Nu are nicio importanță naționalitatea”.
În cursa pentru preluarea băncii tehnice a formației din Bănie sunt Costel Gâlcă, Edi Iordănescu și Loți Boloni. La meciul disputat aseară, contra FCSB, echipa a fost condusă de interimarul Dragoș Bon.

Politica