La festivalul Electric Castle Special vor avea acces doar persoanele vaccinate anti Covid-19

În mai puțin de două săptămâni începe primul mare festival organizat în pandemie: Electric Castle Special. Între 6 și 15 august, în Cluj Napoca, dar și la Bonțida, vor fi amplasate 15 de scene, pe care vor urcă 250 de artiști.

Fiind o ediție desfășurată în vremuri imprevizibile, pregătirea evenimentului este o provocare pentru organizatori, scrie stirileprotv.ro

Unul dintre cele mai importante aspecte legate de acest festival este că pot participa la eveniment doar persoanele vaccinate.

”Conform regulilor în vigoare pe care le stabilește Guvernul României, participarea la evenimente care întrunesc mai mult de 2500 de participanți se face pe bază de vaccinare. Deci participarea la primul modul al ediției speciale de anul acesta Electric Castle, care începe la Bonțida în weekend-ul 6-8 august, se poate face pe bază de vaccinare, conform regulilor actualmente în vigoare”, a declarat directorul de marketing al festivalului, Ema Prisca.

Organizatorii așteaptă la eveniment peste 10.000 de oameni.

”Cred că cel mai interesant, să nu spun greu, a fost organizarea acestei agende artistice, pentru că timp de 10 zile la Bonțida și la Cluj vom avea peste 300 de acte artistice, iar a pune 10 zile de activitate artistică muzicală, non-muzicală, o să avem și instalații de new-media, o să avem conferințe pe diferite teme care sunt importante astăzi în societatea românească – să faci această agendă de 10 zile în condiții impredictibile, în condițiile în care legile se schimbă de la o lună la alta a fost destul de dificil”, a mai declarat directorul de marketing al festivalului.

Populare

Recomandări

Europa se pregătește pentru posibile întreruperi în funcționarea rețelelor de telefonie mobilă

Ceea ce părea odinioară de neimaginat ar putea să...

VIDEO/ Dolj. Acțiuni de tip „blitz”, în Craiova și Sadova

Poliţiştii rutieri au acționat, în ultimele 24 de ore,...

Șofer împușcat de polițiștii rutieri, după ce a refuzat să oprească la semnal

Un șofer a fost împușcat de polițiști după ce...

Putin va semna decretele de anexare a regiunilor ucrainene în cadrul unei ceremonii la Kremlin

Președintele Vladimir Putin urmează să semneze pe 30 septembrie,...