vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Haine în valoare de zeci de mii de euro, confiscate din magazinul unei tinere din Târgu Jiu


O femeie în vârstă de 29 de ani, administrator al societății comerciale din Târgu Jiu, s-a ales cu dosar penal după ce a pus în vânzare, fără drept, mai multe haine de firmă.

„Polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au efectuat un control pe linia respectării drepturilor de proprietate intelectuală la punctul de lucru al unei societății comerciale, situat în municipiul Târgu Jiu. Cu această ocazie, polițiștii au identificat o tânără de 29 de ani, administrator al societății comerciale, care avea expuse spre comercializare, 692 articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii, purtătoare ale însemnelor și denumirilor mai multor mărci protejate, fără a deține acordul titularilor acestora”, informează IPJ Gorj.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o  marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, iar valoarea bunurilor ridicate de polițiști în vederea continuării cercetărilor este de aproximativ 120.000 lei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica