joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Delegaţii care vor participa la Congresul USRPLUS vor trebui să fie vaccinaţi

Copreşedintele USRPLUS, Dan Barna, a anunţat după şedinţa Biroului Naţional al partidului că toţi delegaţii care vor participa la Congresul USRPLUS vor trebui să fie vaccinaţi. În caz contrar, ei nu vor putea participa nici online, fiind înlocuiţi de supleanţi.

„Am decis că participarea tuturor colegilor şi la comitetul politic şi mai ales la Congres va fi permisă doar delegaţiilor USRPLUS care sunt vaccinaţi”, a declarat Dan Barna. 

El a a explicat că decizia a fost luată în cadrul Biroului Naţional al USRPLUS, „tocmai pentru a transmite acest mesaj foarte important legat de necesitatea de continua campania de vaccinare şi de a avea rezultate asumate şi mesaje foarte clare în această direcţie” şi a atras atenţia asupra valului 4 al pandemiei de Coronavirus, scrie adevarul.ro

Policlinica Buna Vestire Craiova

  „Mesajul e unul foarte clar – nu există altă variantă decât vaccinarea. (…)Toţi colegii noştri care vor să vină la Congres trebuie să fie vaccinaţi”, a mai completat el.  Potrivit liderului, „participanţii la Comitetul Politic din 28 august şi la Congresul din 28 octombrie trebuie să fie vaccinaţi. Delegaţii care nu sunt vaccinaţi nu vor participa la Congres. (…) Nu vor vota, vor fi înlocuiţi de supleanţi care vor fi vaccinaţi”. 

Politica