joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Vacanţă în siguranţă, alături de jandarmi

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Mehedinţi a demarat campania de informare şi prevenire a faptelor antisociale, intitulată „Vacanţă în siguranţă”.

Aceasta se derulează pe timpul sezonului estival, în toată zona de responsabilitate şi are ca scop conştientizarea turiştilor cu privire la faptele antisociale care le pot afecta siguranţa. O acţiune de informare şi prevenire în cadrul campaniei s-a desfăşurat astăzi, în zona golfului Mraconia, din judeţul Mehedinţi.

Pentru un plus de siguranţă şi în special pentru evitarea neplăcerilor pe timpul vacanţei petrecute în zonele de agrement din judeţul Mehedinţi, jandarmii recomandă cetăţenilor următoarele:

Policlinica Buna Vestire Craiova

* să acorde o atenţie deosebită copiilor, care se pot rătăci cu uşurinţă în locurile aglomerate;
* să nu lase bunuri de valoare, în camerele de hotel, pe plajă sau în autoturisme;
* să se asigure întotdeauna că au încuiat uşa şi au închis ferestrele camerei unde sunt cazaţi;
* să închidă autoturismele şi să le parcheze în locuri special amenajate şi iluminate corespunzător;
* să acorde atenţie deosebită bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete, bagaje etc.);
* să respecte măsurile de protecţie impuse de situaţia actuală (regulile distanţării fizice, portul măştii în spaţiile închise)
* să solicite sprijinul Jandarmeriei sau Poliţiei prin apelarea Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă – 112 sau prin sesizarea celei mai apropiate patrule, atunci când sunt victimele unor fapte antisociale sau sunt martori la săvârşirea unor astfel de fapte.

Activităţi similare vor continua pe toată perioada sezonului estival, în zona de competenţă, au ma anunțat reprezentanții instituției.

Politica