joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 25 iulie 2021. Racii se retrag departe de tumultul exterior

Berbec

Aveți parte de o zi tensionată în relații, în special în cuplu sau în relațiile cu partenerii de afaceri, asociații. Posibil schimburi de păreri care să deranjeze și să facă o împăcare imposibilă sau ajungerea la un numitor comun.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Poate le-ați pregătit o surpriză copiilor, îi duceți într-un spațiu de agrement să se joace, să se deconecteze. Sunt câteva lucruri de discutat de familie la cafea și totul promite să lumineze să știți ce aveți de făcut de mâine încolo și cu cine trebuie să luați legătura.

Gemeni

Este o zi foarte potrivită pentru a te ocupa de cei dragi, a petrece mai mult timp cu ei, fără să fie nevoie de ceva special pentru asta. Prezența ta e de ajuns. Dorința de a clarifica toate problemele pe care nu le mai suporți poate fi justificată, dar felul în care alegi să faci acest lucru va conta foarte mult.

Rac

Cei născuți în zodia Rac se retrag departe de tumultul exterior, de tot ce-i stresează, deranjează și solicită nervos. Nativii simt nevoia de a se refugia în liniștea căminului. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia de a conștientiza altfel unele situații cu care s-au confruntat în ultimul timp.

Leu

Ești dornic de interacțiune și cum nimeni nu te poate opri atunci când vrei ceva, vei pleca la drum. Numai că odată ajuns acolo, ar trebui să te adaptezi la ce găsești. Dorința ta de liniște poate fi contrazisă de momentele în care vei accepta să pui paie pe un foc ce mocnește de mai mult timp.

Fecioară

Vă dați întâlnire cu cineva care visează la o relație de cuplu serioasă cu voi, și începeți cu o cafea. Poate aveți un gând cu banii din cont, să investiți în ceva, sau să achitați datoriile mari, ca să mai puteți spera la o escapadă turistică măcar de o zi la mare, la munte.

Balanță

Se poate să vi să facă un cadou surpriza, motivul îl poate știi doar cel care vi-l oferă, dacă nu e la vedere. E cineva care speră să puteți repeta o căsnicie, o poveste de dragoste și să vă refaceți viața de cuplu, că viața de burlac singur nu e pentru voi.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion trec printr-o stare psihică bună, echilibrată, calmă. Nativii se simt mai liniștiți, mai împăcați cu deciziile lor și chiar dau la o parte unele frici, temeri avute, unele confuzii.

Săgetător

Disponibilitate de plecat pe undeva, aveți bani, vă mai trebuie și un companion de drum, să vă simțit și bine. O să refaceți punțile de comunicare cu cineva care a dispărut o vreme din viața voastră, nu v-ați mai fi înțeles și lucrurile se rezolvă acum.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn s-ar putea să fie un adevărat butoi cu pulbere astăzi și este de preferat să nu-și verse nervii pe cei din jur, ci să facă un efort să fie calmi, liniștiți.

Vărsător

O să vă puteți reface și voi o căsnicie, să începeți o altă relație dacă fosta s-a încheiat, și să vă simțiți și voi împlinit sufletește. Întrevedere cu cineva care speră să colaborați în bune condiții la ceva care o să vă placă și o să vă aducă și bani – o să meargă bine.

Pești

Cei născuți în zodia Pești își doresc să rezolve o chestiune financiară, ce ține de bani deținuți împreună cu alții, poate de o investiție făcută. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi susține, totodată, în încercarea de a rezolva o chestiune care vizează viața intimă, poate o relație, un parteneriat.

Politica