sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ultrașii craioveni sună adunarea:„E momentul nostru! Înainte Sud!”

Suporterii FCU Craiova au intrat în febra derby-ului cu Dinamo și promit o „atmosferă de poveste”

Sub motto-ul „Craiova bate dinamo!”, Peluza Sud 97 prefațează cel mai tare derby al startului de sezon: înfruntarea cu câinii din Ștefan cel Mare. În preziua meciului, suporterii FCU Craiova vor fi prezenți la baza de pregătire de la Aripile pentru a-i face să înțeleagă pe jucătorii străini spiritul alb-albastru: „Se apropie ora meciului! Suntem datori să insuflăm noilor veniți la echipă spiritul pur oltenesc și atitudinea de care trebuie să dea dovadă în partida de luni! Ne vedem duminică, ora 19:00, în părculețul din Rovine, pentru a pleca împreună către baza de antrenament “Aripile”.
Totodată, luni, galeria Craiovei promite spectacol în Centru Vechi, înainte de cel de pe stadion: „A venit momentul! După 10 ani, Știința joacă primul meci de la revenirea în Liga 1 pe Central. Sorții au decis ca acest meci de gală să îl disputăm chiar împotriva câinilor, fapt ce impune o atmosferă de poveste pentru a le readuce aminte patrupedelor cum este să joci în compania Universității Craiova! Adunarea este strigată luni, începând cu ora 18:00, în Centrul Vechi, punct de unde vom pleca organizat către stadion. Toată lumea este așteptată în negru și cu motivația de a cânta pe tot parcursul meciului!
Cum bine știți, pentru a intra pe stadion este necesară prezentarea unui act doveditor al vaccinării sau testării negative. Testele antigen rapide se pot efectua la clinica VitaPlus, punctul special amenajat pentru membrii Peluzei Sud fiind cel de pe Str. România Muncitoare nr. 3, prețul unui test fiind de 25 lei.
E momentul nostru! Înainte Sud!”
Totodată, clubul lui Mititelu a pus de ieri în vânzare biletele pentru partida cu Dinamo: „De azi (n.r. – joi), începând cu ora 12:00, îți poți achiziționa bilet pentru partida cu Dinamo București și de la casa de bilete a clubului, amplasată în fața Sălii Polivalente.
Programul pe care îl va avea casa de bilete:
Luni – Duminică: între orele 12 și 18.
Vă reamintim că vă puteți efectua un test antigen și la casa de bilete a clubului, prețul unui asemenea test fiind de 30 RON.
În ziua meciului, vă puteți testa rapid la casa de bilete între orele 12-17”.
În prima rundă a stagiunii, FCU Craiova a pierdut cu 3-2 pe terenul campioanei CFR Cluj, în vreme ce Dinamo București a câștigat, cu același scor, 3-2, partida susținută în compania celor de la Voluntari.

Politica